0800400150 Пн-Пт. 10:00-18:00

Rehau: європейські стандарти монтажу

20 листопада 2020 р.

На правильне функціонування ваших вікон та дверей має значний вплив їх правильний монтаж. Навіть найякісніші та енергоефективні вікна не будуть правильно та довго працювати, якщо їх встановлено неправильно.

Для дійсно якісного монтажу вікон ми рекомендуємо використовувати монтажні матеріали німецького бренду REHAU.

Компанія REHAU має повний арсенал необхідних матеріалів та інструментів для монтажу віконних та дверних конструкцій для кожного з етапів встановлення. Конструкції з профілю REHAU та відповідний фаховий монтаж забезпечать відмінну та надійну експлуатацію протягом багатьох років.

Для того, щоб унеможливити ймовірність виникнення конденсату чи плісняви, протікання через неякісний монтаж необхідно дотримуватись чітких правил монтажу та використання якісних матеріалів на кожному етапі монтажу.

1. Всесезонна монтажна піна REHAU - відмінна професійна піна, яка має мінімальні показники подальшого розширення. Відмінною характеристикою цієї піни є те, що вона дозволяє уникати деформації будівельних матеріалів завдяки помірному подальшому розширенню.

Запінені монтажні шви повинні потім закриватись за допомогою гідро- та пароізолюючих герметиків або монтажних стрічок.

2. Для герметизації зовнішніх швів застосовують гідроізоляцію. На цьому етапі використовують гідроізоляційну зовнішню будівельну стрічку REHAU.

Ця стрічка оснащена клейкими смужками, які забезпечують відмінну адгезію з різними типами буд мат. Стрічка REHAU може бути пофарбована або оштукатурена.

Як альтернативу будівельній стрічці можна використовувати рідку дифузійну мембрану REHAU - відмінне рішення, якщо ви не маєте можливостi закрити монтажні шви від впливу ультрафіолету.

Ця мембрана не втрачає свої фізикомеханічних властивостей під впливом ультрафіолету до одного року.

3. Для захисту монтажних швів зсередини приміщення застосовують пароізоляційну внутрішню монтажну стрічку REHAU.

Ця стрічка оснащена клейкими смужками, які забезпечують відмінну адгезію. Стрічка REHAU може бути пофарбована або оштукатурена.

Також з цією метою може використовуватись рідка пароізоляційна мембрана REHAU.

Стрічка та мембрана захищають монтажні шви від проникнення пару в монтажну піну та структуру стіни з внутрішнього боку приміщення. На додаток до цього, мембрана при висиханні не виділяє запахів та шкідливих для людини сполук. Мембрана або стрічка забезпечує відмінне зчеплення (адгезію), а поверхня після висихання може фарбуватися й заштукатурюватися.

4. Для герметизації місць примикання відливів, козирків та для герметизації з'єднань підставочних профілів використовують гібридний фасадний герметик REHAU на основі МС-полімеру

Цей герметик має високу еластичність та стійкість до деформації, що в поєднанні з відмінною адгезією робить його універсальним продуктом з багатьма опціями для використання.

icon-facebook icon-mail icon-print