0800400150 Пн-Пт. 10:00-18:00

Відновлення вікон в будинку за адресою Центральний проспект, 265 у місті Миколаєві

5 вересня 2023 р.

У 2022 році цей багатоповерховий квартирний будинок постраждав тричі від обстрілів: від бронетанкового бою, обстрілу касетними снарядами та вибухової хвилі ракетного удару по сусідніх будинках. Особливо трагічна була ніч з 18 на 19 травня, коли ракета розбомбила приватний сектор навпроти будинку, зруйнувавши кілька будинків та повністю розбивши скління фасадної частини будівлі.

З серпня по вересень 2023 року за підтримки благодійної організації "SouthernDevelopmentStrategy" та фінансової підтримки "DanChurchAid" наша компанія взяла на себе відповідальність забезпечити комфорт мешканцям 6 під'їздів цього багатоквартирного будинку перед настанням зими. Ми замінили 162 віконні блоки, 68 балконних дверей та 22 склопакети відомої марки REHAU.

Нові вікна були встановлені в 51 квартирах, де проживає 107 людей. Ми також провели повну заміну металопластикових конструкцій у місцях загального користування для всіх 447 мешканців будинку. Це сприяло значному зниженню вартості опалення, що стало важливим кроком для підтримки тепла в кожному куточку будинку.

Наша команда, як завжди, дбає про реставрацію вікон у будинках, які постраждали від агресії РФ, та активно допомагає зі склінням громадських об'єктів. Ми прагнемо, щоб будинки повернулися до свого колишнього вигляду, а мешканці могли знову повернутися до своїх осель, де панує тепло і затишок.

icon-facebook icon-mail icon-print