0800400150 Пн-Пт. 10:00-18:00

Як відрізнити профіль REHAU від підробки?

27 жовтня 2020 р.

Вікна з профілю Rehau - одні з найпопулярніших в Україні. Цей бренд заслужив довіру за надійність, якість та енергоефективність. Щоб віконні конструкції служили довго і якісно, вони повинні бути виготовлені тільки з оригінальних комплектуючих надійних брендів.

Зараз на ринку України існують компанії, які продають дешеві профільні системи, схожі на профіль Rehau. При цьому потрібно розуміти, що захисна плівка Rehau на вікні не завжди означає, що вам доставили справжню конструкцію.

Хоча і зустрічається таке досить рідко, але таку плівку досить легко замовити в будь-якій друкарні та виставити підробку за оригінал. Тому ми підготували для вас кілька надійних способів дізнатися чи дійсно перед вами конструкція з оригінального профілю Rehau:

Перше, на що потрібно звернути увагу - це лазерне маркування на торці профілю. Таке маркування з'являється приблизно кожні 50 см. Наявність подібного маркування на фальшивих конструкціях дуже велика рідкість. Технологічний арсенал, необхідний для нанесення розпізнавального знака досить дорогий.

Найкраще перевіряти справжність профільної системи вікна до монтажу. На рамі буде присутній заводське маркування, але після монтажу вікно, її подивитися вже не вийде. Це маркування містить в собі інформацію про те, де профільна система і коли була зроблена.

Друге, але не менш важливе - це маркування на ущільнювачі. Якщо ви замовляєте вікна з профілю Rehau у надійних виробників, то на зворотному боці ущільнювача має бути присутнє маркування зеленими буквами.

Відмітна риса віконних систем Rehau - це інноваційний каучуковий ущільнювач (EPDM), який спеціально поставляє німецьке підприємство Semperit. Зараз дуже поширена підміна оригінального ущільнювача менш якісними замінниками.

І останній, самий перевірений варіант - гаряча лінія Rehau. Зателефонувавши на гарячу лінію Rehau і продиктувавши їм цифровий номер з маркування, дуже легко можна дізнатися, де, коли був проведений профіль. Щоб перевірити, чи точно це маркування компанії Rehau ви можете зателефонувати на гарячу лінію і продиктувати їм номер.

Маркування Rehau можна знайти ще й в стулці, але подивитися її та при цьому не виймаючи склопакет не вийти.


Пропонуємо подивитися інтерв'ю з фахівцем компанії Rehau, де він покаже, як перевірити справжність профільної системи:

Звертаючись до компанії DARWIN, ви точно знаєте, що вам встановлять надійну і довговічну конструкцію з всесвітньо відомого профілю Rehau.

Ми співпрацюємо з лідерами галузі і пропонуємо нашим замовникам тільки якісну продукцію. В процесі виробництва ми використовуємо виключно комплектуючі брендів зі світовим ім'ям. Ви можете бути впевнені в якості та надійності продукції з маркою DARWIN - ми надаємо гарантію 5 років! Забезпечення якості продукції є першочерговим завданням всіх наших співробітників.

Які можуть бути наслідки установки вікна з підробленого профілю Rehau?

1. Підроблений профіль може бути не рівним, що призведе до проблем з герметизацією. В результаті - низька енергоефективність, протяги, цвіль.

2. Неоригінальний ущільнювач швидко потріскається і вікно не буде герметично закриватися.

3. Вікна з профільної системи Rehau мають вкрай довгий термін експлуатації, а підробка не зможе цим похвалитися.

Що вказує на те, що ви придбали вікна з цього німецького профілю REHAU:

1. Якщо ви проведете рукою по профільній системі, то помітите, що вона рівна і гладка, а фактура глянцева. Вас має насторожити, якщо вікно має білі плями або нерівномірний колір. Профільна система повинна бути без зовнішніх дефектів;

2. Акуратно покладений ущільнювач, без каучукового пилу і розтріскування. В оригінальних вікнах він цілісний і замикається по контуру. На підроблених вікнах ущільнювач може бути покладений фрагментами (обрізками);

3. Паспорт навироб продукцію та гарантійний талон. Купуйте продукцію тільки в, Авторизованих партнерів Rehau або в Авторизованих торгових партнерів Rehau. Для того, щоб отримати статус партнера Rehau, потрібно пройти відповідну сертифікацію, і довести якість і професіоналізм. До того ж, Авторизований партнер-проізводель проходить сертифікацію з боку Rehau щороку.


Ви можете запитати Сертифікат Авторизованого партнера Rehau у компанії, у якій ви вирішили придбати вікна чи двері. Сертифікат виглядає наступним чином:

icon-facebook icon-mail icon-print