0800400150 Пн-Пт. 10:00-18:00

Гайд по енергоефективним склопакетам

1 листопада 2020 р.

Для нас всіх важливо мати тепле та комфортне житло та не переплачувати за комунальні платежі. НЕ енергоефективні вікна - це джерело значних теплових втрат у вашому будинку. Як підвищити енергоефективність вікон та як нам в цьому допоможе правильний вибір склопакету?

Ось кілька варіантів, для підвищення енергоефективності вікна:

Склопакет Solar

Це скло має дуже високий рівень за трьома важливими характеристиками: світлопропускання, теплозбереження та захисту від сонця.

На кондиціонування приміщення витрачатися набагато більше коштів, ніж на його обігрів. Склопакет ClimaGuard® Solar відбиває тепло сонячних променів і не дозволяє виходити нагріватися повітрю всередині приміщення в літню пору. А взимку, допомагає підтримувати тепло всередині приміщення.

Аргон Газ

Газ аргон є нетоксичним, без запаху, прозорим газом, який заповнює простір між склом. Цей інертний газ зводить до мінімуму конвективні потоки, що знижує ймовірність того, що ваші вікна будуть замерзати в холодні дні.



Криптон Газ

Більш щільний, ніж газ аргон, газ криптон є повільно рухаються інертним газом, який запобігає втраті тепла і забезпечує оптимальні теплові характеристики.

Двокамерний склопакет

Вікна з двокамерним склопакетом можуть знизити витрати на електроенергію, знизити рівень шуму в будинку, і звичайно ж, підвищити комфорт в будинку. Додаткова ізоляція в таких вікнах також допомагає зберегти тепле повітря у вашому будинку в суворі зимові місяці і прохолодне повітря в жаркі літні місяці.



Low - E скло

Це скло зі срібним напиленням, що забезпечує низьку радіаційну здатність, дозволяє знизити втрати тепла в вашому домі, по-перше, пропускаючи зовнішню сонячну енергію і, по-друге, відображаючи тепло з вашого будинку назад.


icon-facebook icon-mail icon-print