0800400150 Пн-Пт. 10:00-18:00

Які бувають плівки на вікна?

2 листопада 2020 р.

Зараз існує безліч різних плівок на вікна. Їх ще називають архітектурні віконні плівки. Архітектурна плівка на вікно - це бюджетний і вельми ефективний спосіб поліпшити характеристики вашого вікна або надати йому нових властивостей.

Любите приватність і відсутність сторонніх поглядів? Стильне рішення для захисту від сонячного світла і надлишку сторонніх поглядів у ваш будинок - це тонуюча дзеркальна плівка. Серед усього розмаїття віконних рішень такі плівки вже давно заслужили довіру і любов споживачів.

Таку плівку, як правило, наносять на вікна, які встановлюють на перших поверхах житлових будинків, в бізнес-центрах і в приватних будинках, коли такі дуже близько розміщені до інших будинків.
До недоліків можна зарахувати той, що кімната, в якій вікна тоновані такою плівкою будуть повільніше прогріватися.

Існують і інші типи плівок на вікна

1. Сонцезахисна плівка - це найефективніший захист приміщень від сонячного світла. Можна зустріти й іншу назву такої плівки - затемнююча. Сонцезахисна плівка на вікна володіє дуже високими показниками не пропускання сонячного світла та ультрафіолетових променів.

2. Матова плівка на вікна - її дуже рідко використовують в склінні квартир або будинків, але вона користується популярністю при склінні офісів. Офісні скляні перегородки з такою плівкою повністю непрозорі.

3. Хочете підкреслити незвичайний стиль або дизайн вашої кімнати - використовуйте декоративні плівки на вікна в різних кольорах. Декоративна плівка - це недорогий і ефектний спосіб прикрасити ваші вікна і житло.

4. Енергоефективні плівки на вікна - відмінний вибір, якщо ви вимогливі до енергоефективності ваших вікон. Така плівка на вікні допоможе зберігати тепло всередині приміщення взимку і запобігти зайвому нагріванню влітку.

5. Захисна плівка на вікна - значно підвищує ударостійкість всього вікна. А також, приємним бонусом буде те, що якщо таке вікно все-таки розбилося, то ви не зможете завдати собі шкоди уламками.

icon-facebook icon-mail icon-print