0800400150 Пн-Пт. 10:00-18:00

Німецькі вікна REHAU за програмою єВідновлення від Darwin Ukraine!

24 червня 2023 р.

Офіційне партнерство з державною програмою "єВідновлення" - це ще один наш внесок у відбудову України. Наша компанія пропонує учасникам програми унікальну можливість придбати німецькі вікна і двері Rehau за цінами виробника. Також, розуміючи потреби постраждалих сімей (учасників), ми беремо на себе зобов'язання забезпечити безкоштовну доставку та виконати замовлення протягом 5-7 робочих днів.

Ви можете замовити вікна та двері Rehau через наш інтернет-магазин darwin.ua або у наших торгових партнерів у різних містах України, зокрема в Києві та Київській області, Харківський області, Чернігівській області, Сумській області, Дніпропетровській області, Житомирській області, Черкаській області, Вінницькій області, Полтавській області, Миколаївській області, Одеській області, Івано-Франківській області, Львівській області та Кіровоградській області.

Як оформити замовлення?

Для оформлення замовлення в рамках програми "єВідновлення" слід дотриматися таких кроків:

1. Отримайте фінансову підтримку для ремонту вашого житла від держави, отримавши кошти на картку "єВідновлення".

2. Зв'яжіться з нами зручним для вас способом: зателефонуйте на номер 0800 400 150 або залиште заявку на нашому веб-сайті darwin.ua. Вкажіть ключове слово "єВідновлення" та ваш контактний номер телефону у заявці.

3. Наш менеджер надасть вам професійну консультацію стосовно асортименту віконних конструкцій та їх технічних характеристик.

4. Для зручності оплати вашого замовлення ми пропонуємо використання платіжної системи LiqPay або Portmone.com (оплата онлайн). Після того, як деталі вашого замовлення будуть підтверджені нашим менеджером, ви отримаєте рахунок для оплати, який буде надіслано на вашу електронну пошту. У цьому рахунку будуть вказані всі деталі вашого замовлення, такі як артикули та кількість товарів. Для здійснення оплати вам потрібно буде перейти за посиланням з електронного листа на сторінку LiqPay або Portmone.com . На цій сторінці ви матимете можливість вибрати зручний для вас спосіб оплати з наступних варіантів:

1. Картка Visa/Mastercard від банків-партнерів єВідновлення (онлайн) - це найзручніший варіант.

2. Google Pay

3. Apple Pay

4. Приват24

Оберіть один з цих способів, який вам підходить найбільше, і здійсніть оплату.


5. Ваше замовлення буде доставлене власною службою доставки Darwin. Ми прагнемо забезпечити швидку обробку замовлення, тому воно буде оформлено та відправлено на наступний день після готовності. Наш менеджер особисто зв'яжеться з вами для узгодження адреси доставки і вибору оптимального часу отримання замовлення.

6. Скористайтеся унікальною можливістю відновити пошкоджені вікна та замінити їх на високоякісні німецькі вікна та двері Rehau. Крім того, ви отримаєте безкоштовну доставку цих виробів.

Ці кроки допоможуть вам успішно замовити продукцію Rehau в рамках програми "єВідновлення".


Участь компанії Darwin Ukraine у відбудові України

З розумінням необхідності відбудови України, наша компанія відновила свою роботу вже наприкінці квітня 2022 року і одразу приєдналась до процесу відновлення пошкоджених вікон у постраждалих містах, селах і поселеннях Київської, Чернігівської, Сумської і Харківської областей. Зокрема, спільно з місцевою владою Ірпеня в 2022 році було відновлено вій у понад 65 пошкоджених будівель, спільно з КМДА у Києві було відновлено 25 будівель, 7 корпусів Національного університету ім. Тараса Шевченка; спільно з Чернігівською ОВА відновлено ліцей у м. Новгород-Сіверський.

Завдяки співпраці з такими міжнародними благодійними організаціями, як "Данська Рада" у справах біженців, "Людина в біді", "Карітас-Київ", фонд Шона Пенна та інші, нам вдалося засклити понад 100 багатоквартирних будинків та понад 2000 приватних домогосподарств у чотирьох регіонах України.

В загальному підсумку ми засклили понад 40 тисяч квадратних метрів. Більше 5000 сімей отримали вікна, тепло і змогли пережити зиму.

Всі встановлені вікна в житлових приміщеннях виготовлені з використанням німецького профілю Rehau та енергозберігаючого скла, яке ефективно утримує тепло і витримує низькі температури. Встановлені вікна відрізняються високою надійністю і мають тривалий термін експлуатації від 15 до 20 років.


Працюємо заради світлого майбутнього України!

icon-facebook icon-mail icon-print