0800400150 Пн-Пт. 10:00-18:00

ПВХ вікна з ефектом "під дерево"

17 березня 2021 р.

Гайд по вікнах з ефектом дерева

Дерев'яні вікна виглядають естетично та асоціюються з домашнім затишком. ПВХ — допомагають заощадити на рахунках за опалення, гарантують шумоізоляцію та безпеку. Як же знайти компроміс між усіма цими характеристиками? У нас є відповідь. Вам потрібні вікна Rehau c ефектом дерева.

Як все починалося?

У 80-х роках минулого століття, коли пластикові вікна тільки завойовували ринок, виробники зрозуміли, що клієнти не хочуть вибирати між естетикою і практичністю. Уже в 1982 році, компанія Rehau презентувала інноваційну технологію, яка дозволяла досягти візуальної схожості пластикового профілю та віконної рами з натурального дерева.

Ця технологія — ламінування профілю ПВХ термостійкої плівкою. Завдяки ламінуванню, ми можемо отримати будь-який відтінок рами. І нові можливості для створення інтер'єру мрії.

Текстура натурального дерева і практичність ПВХ

Більше не потрібно вибирати між дорогою деревиною та функціональним профілем ПВХ. Компанія Rehau пропонує системи, які точно імітують поверхню натурального дерева.


Переваги вікон "під дерево":


Зовнішні характеристики дерева та практичність ПВХ.

Технологічна досконалість. Високий рівень міцності, зломостійкість, шумоізоляція — всі ці характеристики притаманні віконним системам REHAU.

Простий догляд. Сучасна альтернатива дерев'яним вікнам — більш довговічна та проста в догляді. А також не така вибаглива, як натуральне дерево. Ви можете насолоджуватися естетикою, не витрачаючи часу на складний догляд.

Екологічність. Профіль ПВХ з ефектом дерева може бути перероблений до 10 разів. Це призводить до зниження витрат на утилізацію.


Вікна з ефектом дерева не потрібно фарбувати або шліфувати протягом всього терміну служби, Вони виглядають стильно, залишаючись при цьому дуже міцними та забезпечуючи високий рівень теплономічності.

Естетика натурального дерева

Для надання профілю Rehau бажаного відтінку використовується плівка з автентичним ефектом дерева. Вона майстерно імітує деревину завдяки глибокому тиснення поверхні та матовому верхнього шару. Тактильно, вікна з ефектом дерева практично неможливо відрізнити від натуральних дерев'яних.


Така плівка не просто забезпечує природний вигляд дерев'яного вікна. Але й гарантує поєднання з іншими, яскравими відтінками для нових архітектурних можливостей.


icon-facebook icon-mail icon-print