0800400150 Пн-Пт. 10:00-18:00

Газ Аргон в склопакеті: для чого?

29 січня 2020 р.

Газ аргон: ідеальне рішення для економії витрат

Aргон в склопакеті є відмінною інвестицією, яка допоможе вам заощадити на майбутніх рахунках за електроенергію. Вікна з аргоном забезпечують краще збереження тепла в приміщенні, а також надійний захист від надлишків ультрафіолетового випромінювання, що надходить всередину приміщення разом з сонячними променями. Так що ж це і як це працює?

Як працює газ аргон?

Газ аргон - один з благородних газів, що становить менш як 1% земної атмосфери. При використанні в якості заповнює шару в вікнах з подвійним або потрійним склінням газоподібний аргон є ефективним ізолятором. Як? Газ аргон досить в'язкий в порівнянні з іншими газами і рухається досить повільно. Таким чином, аргон не проводить тепло так само добре, як навколишнє повітря, оскільки для проходження тепла через нього потрібно більше енергії. Це робить вікно набагато більш енергоефективним.



Що потрібно враховувати?

Газ аргон не вічне. Навіть самі герметичні вікна, як правило, щорічно пропускають трохи свого вмісту, оскільки тиск навколишнього середовища, зміни температури або незначні дефекти дозволяють газу виходити.

У рік виходити приблизно 1% газу зі склопакета


Не тільки на зиму, а й влітку

Хоча про це часто думають в зимові місяці, не забувайте, що аргонове вікно може допомогти в економії енергії цілий рік. Вікно працює в обидві сторони - воно захищає і від літньої спеки, допомагаючи вашому будинку зберігати прохолоду.

Шумоізоляція

Крім поліпшеної теплоізоляції, наявність аргону в склопакеті вікна також покращує шумоізоляцію. Завдяки особливій щільності аргону, швидкість, з якою звук в інертному середовищі менше, ніж у повітряному, приблизно на 15%. Даний факт робить такий вид склопакетів ефективним рішенням у справі звукоізоляції приміщення.


Пропонуємо ознайомиться з відеороликом про використання інертних газів в склопакеті в інтерв'ю фахівця компанії-виробника склопакетів Glastrosch:

icon-facebook icon-mail icon-print