0800400150 Пн-Пт. 10:00-18:00

Як обрати вікна на кухню?

17 серпня 2021 р.

Як обрати вікна на кухню?

Вибір вікон на кухню — відповідальне завдання. Адже вони повинні не лише гарантувати тепло- та звукоізоляцію, а й забезпечувати постійний потік свіжого повітря, запобігати утворенню конденсату та цвілі на стінах.

Щоб кухонні вікна відповідали вказаним характеристикам, використовуються такі компоненти:

  • Вентиляційний клапан у верхній частині вікна. Завдяки вентиляційному клапану забезпечується постійний потік свіжого повітря до кухні без втрат тепла.
  • Поворотно-відкидна фурнітура з функцією мікропровітрювання. Такий тип фурнітури допомагає комфортно провітрювати приміщення у будь-який період року, фіксуючи стулку вікна у необхідному положенні.

Таким чином, вікна допоможуть уникнути підвищеної вологості на кухні, а разом із цим — появи цвілі на стінах.

Профільні системи для кухонних вікон

Якщо ви прагнете досягнути максимальних тепло- та шумоізоляційних характеристик, радимо обирати вікна з профільних систем Rehau Synego (7 камер), Geneo (6 камер) та Euro 70 (5 камер). Вікна з профілю Geneo відповідають характеристикам енергоефективності класу Passive House.

Бюджетніша альтернатива — вікна з профілю Rehau Euro 60. Це базовий варіант профілю, який може комплектуватися одно- або двокамерним склопакетом.

Якому склопакету надати перевагу?

Щоб вашій кухні було тепло та затишно, надавайте перевагу енергоефективним склопакетам з наповненням газом аргон. Такі вікна допоможуть зекономити на опаленні зимою, а на кондиціонуванні — влітку!

icon-facebook icon-mail icon-print