0800400150 Пн-Пт. 10:00-18:00

Двокамерний склопакет 44 мм + Профіль Rehau Euro-Design 70

28 жовтня 2022 р.

Ексклюзивна пропозиція від Darwin Ukraine – Двокамерний Енергозберігаючий СКЛОПАКЕТ товщиною 44 мм у профільній системі REHAU EURO-DESIGN 70, за ціною склопакета 40 мм.

Максимальна товщина склопакету, який можна встановити в конструкцію з профілю REHAU EURO-DESIGN 70, становить 40 мм. Але завдяки унікальному ущільнювачу від компанії REHAU та ексклюзивним правам продажу на території України, які має компанія Darwin Ukraine, ми можемо запропонувати вам справжнє енергоефективне рішення для вашої оселі "Двокамерний Енергозберігаючий СКЛОПАКЕТ товщиною 44 мм в профільній системі REHAU EURO-DESIGN 70".

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Двокамерний Енергозберігаючий СКЛОПАКЕТ 44 мм – найтепліший СКЛОПАКЕТ в конструкції з профілю REHAU EURO-DESIGN 70. Завдяки заповненню міжскляного простору інертним газом Аргон, склопакет має покращені теплоізоляційні, звукоізоляційні властивості та збільшений термін служби, в порівнянні зі склопакетом 40 мм.

Технічні показники:

1. Коефіцієнт опору теплопередачі - 0,91 м2К/Вт.

2. Рівень шумоізоляції - 36 Дб

3. Рівень світлопропускання - 75%

4. Рівень пропускання сонячної енергії - 52%

ЕНЕРГОЕФЕКТИВНІСТЬ

Склопакет для металопластикових вікон один з найважливіших елементів сучасних віконних конструкцій. Саме від склопакета залежать показники теплоізоляції, так як склопакет займає основну частину конструкції приблизно 70-80%. Використання двокамерного СКЛОПАКЕТА товщиною 44 мм у поєднанні з профільною системою REHAU EURO-DESIGN 70 забезпечують теплоізоляцію R0 більше 0,79 м2°C/Вт.

ПЕРЕВАГИ

Економія на опаленні

Склопакет 44 мм не тільки утримує тепло та сприяє зниженню витрат на опалення, але й дозволяє економити на електроенергії та не витрачатися на кондиціювання.

Збереження тепла

Склопакети товщиною 44 мм не дозволяють теплу залишати приміщення на 10% ефективніше в порівнянні зі склопакетом 40 мм.

Захист від спеки та ультрафіолету

Відбиває до 55% теплової енергії сонця, не дозволяє приміщенню перегріватись

Краща ціна та оптимальне рішення

Тільки у нас ви зможете придбати склопакет 44 мм у профільній системі Rehau Euro-Design 70 за акційною ціною.

А враховуючи, що ми компанія-виробник та офіційний партнер REHAU в Україні, ви можете бути впевнені, що отримаєте на 100% якісну продукцію за розумною ціною.

ЗАСТОСУВАННЯ

Міські квартири

У міських квартирах, де домовласникам важливо не лише оптимізувати енерговитрати, а й забезпечити максимально комфортні умови для проживання.

Заміські будинки

У заміських будинках, розрахованих на цілорічну експлуатацію.

Торгові та бізнес-центри

У торгових та бізнес-центрах, адміністрація яких прагне скоротити витрати на енергоспоживання та піклується про екологію.

Зимові сади

У зимових садах, де рослини мають отримувати достатньо сонячного світла і водночас перебувати у комфортному мікрокліматі навіть у холодний сезон.

icon-facebook icon-mail icon-print