0800400150 Пн-Пт. 10:00-18:00

Darwin Ukraine взяла участь у міжнародній виставці "ReBuild Ukraine powered by Energy"

14 листопада 2023 р.

Darwin Ukraine взяла участь у великій міжнародній виставці та конференції "ReBuild Ukraine powered by Energy", що проходила у Варшавському виставковому центрі EXPO XXI 14-15 листопада 2023 року.

Участь компанії у другому етапі міжнародної виставки та конференції ReBuild Ukraine 2023 стала важливим кроком для активного сприяння процесам відновлення України. Ця подія, яка відбулася 14-15 листопада 2023 року у Варшаві, об'єднала провідних експертів та ключових учасників у галузі відновлення, матеріалів, технологій та інвестицій.

Під час заходу представники Darwin Ukraine взаємодіяли з представниками державних та міжнародних структур, територіальних громад, фондів, інвестиційних та будівельних компаній. Особливий акцент був зроблений на соціальну та критичну інфраструктуру, промисловість, енергетику, житло та енергоефективність, що безпосередньо пов'язано з віконною галуззю.

Участь у виставці стала чудовою можливістю для компанії встановити контакти з потенційними донорами та інвесторами, спрямованою на залучення необхідних ресурсів для відновлення пошкоджених вікон в деокупованих регіонах України. Проєкти відновлення, матеріали, технології та обладнання, представлені на виставці, виявилися не лише джерелом натхнення, але й практичними рішеннями для подальших ініціатив.

icon-facebook icon-mail icon-print